Pinot Grigio Vagabond

Siirry alas

Pinot Grigio Vagabond Empty Pinot Grigio Vagabond

Viesti kirjoittaja Heather (VRL-14235) lähetetty Ti Marras 10, 2015 12:50 am

Pinot Grigio Vagabond
Ruotsalainen puoliverinen, ori
Pinot Grigio Vagabond Ikaantymiskuva.php?metodi=Yleinen&pituus=180&synttarit=14.05  vuotias
Omistaja: Heather
Kasvattaja: Jessica Lindhav
Rion sivulle ->


Viimeinen muokkaaja, Heather pvm To Helmi 11, 2016 10:15 pm, muokattu 3 kertaa

Heather (VRL-14235)
Admin

Viestien lukumäärä : 15
Join date : 09.11.2015

http://idelle.omafoorumi.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Pinot Grigio Vagabond Empty Vs: Pinot Grigio Vagabond

Viesti kirjoittaja Heather (VRL-14235) lähetetty Pe Joulu 04, 2015 2:17 am

01.12.2015 1. SIJA

    Roni peruuttaa katumaasturin trailerineen taidokkaasti parkkiin kahden muun trailerin väliin. Vilkuilemme Idan kanssa hieman hermostuneesti peileistä, milloin kolahtaa, mutta Roni on luottavainen taitoihinsa. Hän on työskennellyt rekkahommissa paljonkin valmistuttuaan koulusta.
    Nousemme kaikki autosta auttamaan Rion pois trailerista, mikä onnistuu vaivatta. Rio astelee rauhallisesti ulos, mutta innostuu saman tien ohi menevästä tammasta. Se haistelee neitokaisen perään ja astelee paikallaan, kunnes nykäisen ohjasta huomautukseksi. Kokenut kisaaja Rio kyllä on, mutta tammojen läsnäolo on joka kerta yhtä kiinnostavaa. Toisaalta se on pelkästään hyvä asia, sillä silloin Rio kantaa itsenä paremmin radalla.

    Käyn ilmottautumassa ja palaan tukijoukkoni luokse. Ida ja Roni ovat siistineet sillä aikaa Rioa kisakuntoon. Harjas oli pysynyt hyvin nykeröissään matkan ajan, mutta karvapeite oli mennyt hieman nuhjuisen näköiseksi.
    Harjailussa ei onneksi mene pitkään ja pian istunkin jo orin selässä. Vien Rion kävelylle hieman syrjemmäksi kisa-alueesta ennen kuin aloitamme varsinaisen verryttelyn. Rio vaikutti rentoutuneelle jo ennen kävelyä, mutta meidän lähtöön on vielä niin pitkä aika, että parempi pitää orin mieli virkeänä.

Suoritus lähestyy ja meidät päästetään verryttelyalueelle. Teen aluksi paljon siirtymisiä ja väistöjä kevyillä avuilla. Rio on täynnä energiaa, mutta pitää itsensä kuitenkin kasassa. Kun annan sille merkin keskiravista, tuntuu kuin koko hevonen lähtisi lentoon. Tunnen, miten kaviot viipyilevät ilmassa ja etupää muuttuu entistä kevyemmäksi.  En tiedä mistä tämmöinen energia yhtäkkiä kumpuaa, mutta en aio miettiä sitä enempää. Tärkeintä on nyt keskittyä olennaiseen. Teen vielä laukanvaihtoharjoituksia lopuksi ja nekin sujuvat ihan hyvin, samalla tavalla kuten ennenkin.

Meidät kuulutetaan lähteviksi seuraavana. Huokaisen jännityksen kropastani ja kokoan Rion viimeistä virittelyä varten. Paljoa tilanne ei tosin viritystä vaadi, sillä Rio on todella eteenpäinpyrkivä.
Radalla sama meininki jatkuu. Rio pysyy korkealla muodossa ja askeleet tuntuvat lennokkailta. Pelkään jatkuvasti tekeväni virheen, koska rata on sujunut niin hyvin. Yritän poistaa ylimääräiset ajatukset päästäni, mutta jännitän silti. Radan loputtua helpottunut hymy leviää kasvoilleni ja taputan Rioa kiitollisena. Nyt pitää vaan toivoa parasta.

- Palkintojen jakoon kutsutaan... kuuluu kaiuttimista. Sydän alkaa hakata kovempaa ja ajatukset kiistelevät keskenään. Entä jos olin vain kuvitellut radan menneen hyvin, entä jos se näyttikin aivan kamalalta? Mutta kun tästä jäi niin hyvä fiilis?
- ...Heather Quinn ja Pinot Grigio Vagabond...
- MITÄ?! kiljahdan hieman turhan kovaan ääneen. Enempää en ilmoituksesta saa selvää, sillä fiilistelen voittoani Idan ja Ronin kanssa niin innoissani. Olin hämmentynyt ja suunnattoman iloinen. Oltiin kyllä Rion kanssa paljon treenattu, mutta niin lyhyen aikaa vasta, etten osannut tämmöistä odottaa.

Toinen rata alkoi samantien palkintojen jaon jälkeen, eikä se sujunut yhtä hyvin kuin edellinen. Isompia virheitä ei sattunut, mutta Rio oli kerennyt väsyä kaikesta odottelusta. Vuoromme oli melkein viimeisenä ja niin oli myös meidän sijoitus. Se ei minua kuitenkaan harmittanut. Kokemuksen vuoksi me Rion kanssa toistaiseksi kisataan.

Heather (VRL-14235)
Admin

Viestien lukumäärä : 15
Join date : 09.11.2015

http://idelle.omafoorumi.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa